vuurzonhome

Website en huisstijl VuurZon

May 27, 2015

Toen deze opdracht binnenkwam was dat een hele brede. Er was nog geen bedrijfsnaam, nog geen stijl, nog maar net een bedrijfsplan en nog een ongedefinieerd assortiment.

Samen met de eigenaren hebben we gekeken naar de bedrijfsfilosofie, de uitstraling naar klanten toe en de passie waaruit het bedrijf werd gestart. Zo kwamen we uit op warme kleuren en de inzet van een hoge mate van expertise. De eigenaren wilden klanten ongedwongen alle beschikbare informatie bieden, zowel on- als offline. Alle producten moesten er op en klanten kregen de mogelijkheid om zelf producten te vergelijken op de belangrijkste aspecten.

Als uitgangspunt voor de huisstijl was er natuurlijk de houtkachel zelf. De warmte die die uitstraalt, maar ook het centrale ervan. De houtkachel als het middelpunt van gezelligheid, het gezin bij de haard, knus en comfortabel. Zo werd de naam VuurZon geboren en kwamen we uit op een vriendelijke huisstijl met warme aardtinten, waarbij het hout en vuur met de zon als middelpunt het kernelement zijn.

CMS: WordPress

URL: http://www.vuurzon.nl/

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Comment